Beşiktaş Sakatlar - Fatih Terim'in istediÄŸi eski Fenerbahçeli futbolcu / Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . dedemin adına kurdum Sporx Ä°lk11
dedemin adına kurdum Sporx İlk11 from cdn.sporx.com
Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Kurtlar Vadisi oyuncuları yalnız bırakmadı Sayfa - 10
Kurtlar Vadisi oyuncuları yalnız bırakmadı Sayfa - 10 from www.yazete.com
Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı.

Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. BeÅŸiktaÅŸ'tan sakatlar hakkında açıklama! - BeÅŸiktaÅŸ
Beşiktaş'tan sakatlar hakkında açıklama! - Beşiktaş from cdn.sporx.com
Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan.

Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Beşiktaş Sakatlar - Fatih Terim'in istediÄŸi eski Fenerbahçeli futbolcu / Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba.